top of page

Uniek jaarverslag

Ter verantwoording van de REMI subsidie moeten OCMWs een elektronisch verslag indienen met de gegevens van de uitgaven. Dit verslag wordt aangemaakt via de REMI-toepassing en moet vervolgens manueel worden aangevuld.

 

Hoe ga je te werk?

 

  1. Je neemt eerst dit document met inhoudelijke informatie door om te begrijpen hoe je het elektronisch verslag moet invullen.

  2. In de web versie van REMI kan je vanaf nu maandbudgetten markeren voor REMI subsidie. Je kan de handleiding voor deze procedure hier raadplegen.

  3. In de web versie van REMI kan je eveneens het elektronisch verslag exporteren. Voor deze procedure kan je dezelfde handleiding als bij stap 2 raadplegen. Let op, de functionaliteit om het verslag te exporteren is enkel toegankelijk voor medewerkers met de rol OCMW REMI Diensthoofd, de export moet overigens gebeuren nadat alle maandbudgetten uit de eerste periode correct zijn gemarkeerd in de tool.

    Het is mogelijk om al eerder een export uit te voeren om de functionaliteit uit te testen en de Excel te verkennen. De definitieve export moet echter pas gebeuren zodra alle maandbudgetten gemarkeerd zijn.

REMI standalone gebruikers (webversie)

Kennisclip

Raadpleeg de PowerPointpresentatie.

CIPAL-SCHAUBROECK gebruikers

Kennisclip

Raadpleeg de PowerPointpresentatie.

CEVI gebruikers

Raadpleeg de instructies.

bottom of page